Puces?

Durant els mesos més càlids, les puces sobreviuen amb més facilitat a l’exterior. Tot i així, no vol dir que durant la resta de l’any el teu gos no pugui patir una infestació per puces. De fet, aquest hivern hem tingut molts casos de gossos amb puces i amb al·lèrgies per culpa d’això.

Aquests paràsits s’han adaptat molt be a l’entorn urbà i poden sobreviure a l’interior dels habitatges en qualsevol estació de l’any.

 

 

COM POT SOBREVIURE UNA PUÇA DINS DE CASA??

Les puces adultes necessiten un hoste per poder-se alimentar de la seva sang i sobreviure. A sobre del gos poden viure uns 160 dies i, un cop la femella és fecundada, pot pondre uns 20 ous cada dia. Aquests ous cauen al terra, dins de casa teva i tindran les condicions de temperatura ideals a qualsevol època de l’any.

Un cop surten les larves, es mantenen amagades en llocs foscos com estores, moquetes, mantes, al llit de l’animal... i s’alimenten de restes de caspa de l’animal i de les femtes de les puces adultes (que pugen i baixen del teu gos/gat).

Després passen a pupes que són resistents durant mesos, fins que troben un hoste a prop i passen a adultes.

Per tant, tenen una alta capacitat de reproducció i resistència i, per tant, HEM DE MANTENIR PROTEGIT AL NOSTRE PELUT DURANT TOT L’ANY.

 

Cómo saber si hay pulgas en casa

 

COM?

Evitar el contacte amb llocs potencialment infestats de puces i altres paràsits (zona de bosc, herbes altes, colònies de gats...).

 

▷ Collar Antiparasitario Seresto 🥇 para Perros Anti Pulgas y ...VECTRA 3D FELIS 3 Pipetas | MaipeComercial